Dag 21: Naar Vegas en naar Dirk

1 augustus 2024 - Henderson, Nevada, Verenigde Staten

Shiv’s POV: Hoi allemaal. Vandaag was een hele bijzondere dag en eentje waar ik de hele vakantie al op had gewacht. Dirk komt namelijk vandaag overvliegen en dat heb ik gemerkt aan alles. Om te beginnen was ik om 3 uur ‘s nachts al wakker omdat ik niet meer kon slapen. Ik vond het zo spannend en ik had er zooo veel zin in. Zodra ik wakker werd had ik Dirk meteen geappt en was hij al lekker door de douane bij schiphol. We hadden app contact totdat hij zijn eerste vlucht pakte. Ondertussen was het al 5 uur ‘s nachts bij ons en Dirk ging onderweg naar London. Ik ben gaan douchen en klaarmaken want mijn make-up routine duurt standaard een uur. Gelukkig kon ik niet slapen en had ik genoeg tijd. Tegen de tijd dat ik was gedoucht en ik bezig was met mijn makeup kreeg ik van Dirk een appje dat hij was geland in Engeland. Toen ik klaar was met mijn makeup is de rest van mijn gezin zich gaan klaarmaken en rond 8 uur zijn we uit ons hotel vertrokken om richting Vegas te gaan. Eerst zijn wij gestopt bij Sweet Cravings om snel te ontbijten. Hier had ik een breakfast quesadilla, papa had een Moab Christo, Ger had een ceasar salad wrap en mama had een bagel met scrambled eggs. Na dit ontbijtje in het schattige restaurantje hebben we onze reis voortgezet. De rit was prima en ik heb gezellig met papa voorin de auto gezeten en gekletst (en een heel klein beetje geslapen). Bij onze tweede stop hebben we ook geluncht. Dit deden we met fried chicken tenders (ben vergeten hoe die zaak heet. Mijn honey butter tender was yummy en Ger’s hot honey chicken sandwich was volgensmij ook smullen. Het ging alleen een beetje fout bij de tenders van papa en mama want zij wilden even stoer doen en bestelden “spicy tenders”. De op twee na heetste tenders. Ik heb het wel gemerkt want papa en mama zaten allebei met hun vieze vettige pepere lippen aan het rietje van mijn cola te lurken waardoor mijn lippen ook in de fik stonden van hun stomme tenders. Anyways, na deze (semi) lekkere lunch zijn we doorgereden. Niks bijzonders over te vertellen. Toen was het eindelijk zover. Op onze navigatie stond 30 minuten naar het hotel maar we zagen de prachtige strip van Vegas al een beetje in de verte. Ik kreeg helemaal nostalgische gevoelens. Na wat leek op een eeuwigheid kwamen we eindelijk aan in ons resort. Oorspronkelijk zouden we een kamer op de tweede verdieping krijgen maar papa heeft dit geswitcht naar eentje op de begane grond. Hierdoor moesten we iets langer wachten tot de kamer schoon was. Dit gaf ons tijd om het resort te verkennen. We zijn hier natuurlijk al een aantal keer eerder geweest maar dit was voor Ger en mij te lang geleden. Toen onze kamer klaar was zijn we er meteen ingegaan en heeft mama lekker kunnen wassen. Na een klein uurtje was het al tijd om naar het vliegveld te gaan (dacht ik) In mijn enthousiasme wilde ik natuurlijk zo vroeg mogelijk op het vliegveld zijn om Dirk te ontvangen. Op het monent dat we op het vliegveld aankwamen landde Dirk. Ik had uiteraard geen rekening gehouden met de immigrations en daardoor moesten we lekker 1,5 op Dirk wachten. Na wat dit keer echt als 10 eeuwen voelde zag ik Dirk eindelijk mijn kant op komen. Onze hereniging was van korte duur want na een knuffel en een kus rende hij meteen naar de wc om te nummer 2-en (hoofd onderwerp deze vakantie). Toen hij zn darm had geleegd zijn we richting Walmart gegaan om wat belangrijke spulletjes te halen. Hierna zijn we richting het eten gegaan. Voordat we er waren mocht Dirk meteen proeven van het verkeer in Amerika. Wij zijn namelijk voor een rood stoplicht aangereden van achter door een dronken blackamang die best wel heel achterlijk was. Na de schrik en het verzamelen van zijn contactgegevens hebben we niet heel erg genoten van de taco’s die we hadden besteld. Niet omdat ze niet lekker waren maar omdat we allemaal moe en dood en geschrokken waren. Na het eten toch nog even over de strip gereden om Dirk zn eerste indruk te zien en deze stelde niet teleur. Hij heeft het volgens mij ervaren als een indrukwekkende plek en heeft zin in de aankomende twee weken hier met mij :). Eenmaal in ons huisie was het snel douchen en slapen want we hebben een drukke planning in Vegas… Slaap lekker xxx

Dirks POV: Hoi hoi, ik heb ook maar besloten om erbij te komen. Ik begin wel eventjes door te vertellen over mijn vliegreis gister hiernaartoe. Ondanks dat ik er een heel verhaal over kan vertellen, zou ik het ook kort en bondig kunnen maken, namelijk lang en saai. Het helpt dan ook niet mee dat slapen in het vliegtuig onmogelijk is voor mij en dat ik uiteindelijk eindelijk geland was en de security 2 uur duurde, omdat ze maar 1 en uiteindelijk 2 hokjes open hadden gegooid. Had wat efficiënter gekund maar goed. Uiteindelijk was het moment er wel dat ik Shiv eindelijk weer zag. Ze sprong in mijn armen en flashte tegelijkertijd iedereen achter mij door haar te korte rokje (zoals gewoonlijk). Nadat ik weer iedereen gegroet had waren we gelijk naar de walmart gereden en hebben we kleine boodschapjes gedaan en heb ik per direct mijn lemonade weer gekocht. Daarna werd het tijd voor het eten, naja dat dachten we. Maar Te’mon dacht daar anders over. Want Te’mon besloot om volop de achterkant van onze auto te rijden bij een stoplicht. Volgens Shiv en Gerold leek Te’mon ook niet nuchter, maar niemand van ons kan de politie bellen aangezien iedereen een Nederlands nummer heeft dus laten we maar hopen dat het hierbij is gebleven. Ohja iedereen is heel uit de botsing gekomen!
Nou we gingen dus met enige vertraging eindelijk naar Taco el Gordo. We hadden 2 tacos met varkensvlees en 5 met rund en jammer genoeg voor de niet varkens eters was de varkenstaco 10x zo lekker als de andere taco.
Nadat we onze buikjes weer rond hadden genjangt reden we even over de strip. Het was heel indrukwekkend, maar door die stomme Te’mon had niemand er meer heel veel zin in. Dankjewel Te’mon.
We waren daarna veilig zonder enig probleem lekker in het hotel aangekomen. Ik was alleen wel bekaf en na een slaappil genomen te hebben zijn we daarna samen per direct inslaap gevallen en heb ik in tijden niet zo lekker geslapen als die nacht. Slaaplekker!